Alexandru P

Luna aceasta, colegul nostru, Alexandru P., a făcut față cu succes unei proiect complex: clientul D, cu sedii în toată țara, a deschis 7 puncte de lucru în 7 orașe diferite, acțiune care a presupus un efort comun și o bună comunicare în interiorul echipei. Pentru a se asigura că toate activitățile tehnice ce presupuneau implicarea colaboratorilor noștri din țară respectă standardul clientului, Alexandru a condus și a coordonat echipa din țară, implicându-se activ  în susținerea acestora.

 

Pentru finalizarea acestui proiect în deadline, echipa noastră de specialiști a asigurat montajul, instalarea și configurarea software a echipamentelor IT (computere, monitoare, imprimante, scanere etc), iar ulterior s-a asigurat că totul funcționează în condiții optime.

 

Alexandru P. a oferit bune exemple de comunicare, super implicare, lucru în echipă și eficiență prin activitățile întreprinse pentru clientul D. Situațiile întâmpinate la clientul respectiv au fost foarte bine gestionate de colegul nostru, care a reușit să găsească soluțiile potrivite și să acționeze proactiv, conform valorilor noastre:

 

Comunicare: Alexandru a comunicat cu succes celorlalți colegi task-urile și  indicațiile necesare, astfel încât aceștia să realizeze cu succes intervențiile la sediile din țară.

Super implicare: Alexandru nu doar a comunicat, ci a coordonat și s-a implicat activ în intervențiile din țară, a participat la ședința săptămânală și a realizat rapoarte de performanță.

Echipa: pentru avea succes în tot ceea ce întreprindem, este important să lucrăm în echipă, iar Alexandru a urmat îndeaproape acest principiu, oferind suportul tehnic necesar pentru ceilalți colegi din țară.

Eficiență: La sfârșitul săptămânii, toate incidentele și intervențiile au fost rezolvate rapid și eficient de colegii noștri, iar rezultatul a fost reflectat în feedback-ul pozitiv primit de la utilizatori.

 

După această săptămână, rezultatul a fost cel așteptat de către client: toate echipamentele tehnice au fost configurate cu succes și în timp util, astfel încât noile puncte de lucru să devină funcționale în termenul stabilit inițial. La baza acestei reușite au stat efortul și super implicarea colegilor noștri, care au primit doar feedback-uri pozitive în urma intervențiilor realizate. O importantă contribuție a avut-o însă Alexandru, care a supervizat activitățile din țară și a oferit un bun model de gestionare eficientă și coordonare a întregului proiect.

 

Felicitările noastre locotenentului șef stelar Alexandru P.!