A început o nouă săptămână, în care administratorii noștri de teren sunt pe poziții și atenți la nevoile clienților, gata oricând să intervină în caz de nevoie.

 

În săptămâna care s-a încheiat, colegul nostru, Valentin Tănase, a desfășurat o serie de activități vizibile la unul dintre clienții săi, C.T. Fiind chemat să intervină pentru a remedia o problemă cu imprimanta, colegul nostru a fost proactiv și s-a gândit imediat că și cealaltă colegă, care folosea aceeași imprimantă, avea problema respectivă. Astfel, Valentin a reușit să rezolve situația apărută, a setat portul pentru cele 2 persoane care foloseau aceeași imprimantă și a fost apreciat datorită proactivității sale.

 

La un alt utilizator, Valentin a intervenit imediat pentru a elibera spațiu din partiția C, după ce constatase o alarmă din portal cu privire la acest aspect. O altă activitate vizibilă și proactivă din săptămâna aceasta a fost aranjarea cablurilor și a switch-urilor pentru un server. În acest caz, pozele vorbesc de la sine:

 

Felicitări, Valentin, pentru o săptămână productivă, cu activități vizibile, apreciate de clienți!