1.De cât timp faci parte din echipajul Star Team? Cum a fost această perioadă pentru tine și în ce fel ai evoluat față de primele zile?

Fac parte din Star Team de aproape 1 an. A fost o experiență plăcută și m-am perfecționat pe partea de customer relation și tehnic.

2. Ce te-a motivat să obții rezultate până în prezent?

Provocările pe care le-am întâmpinat m-au motivat să evoluez, dar și interacțiunea cu IT-Managerul m-a făcut să fiu orientat spre rezultate.

 3.Cum descrii funcția ta și prin ce se caracterizează?

Acum sunt System Administrator. În mare, activitatea presupune să ai condiție fizică bună și răbdare de oțel. Capacitatea de lucru sub presiune este un ”must-have” și este printre primele calități care îți sunt testate pe teren.

4.Care a fost cea mai mare provocare a ta la Class IT?

Cea mai mare provocare a fost să lucrez la un back-up / restore pe alt serfer fără întrerupere aproape 24 de ore, fiind destul de concentrat, încât am uitat noțiunea timpului și nu am simțit nevoie să mănânc ceva în decursul acelor ore.

5.Spune-ne câte ceva despre tine.

În timpul liber îmi place să citesc, să ascult muzică și să rezolv puzzle-uri. Îmi doresc să organizez un eveniment de tip escape room axat pe Lockpicking, însă comunitatea din România nu este deschisă către astfel de evenimente mai puțin comune.