Sâmbătă, 12 iulie 2014, a avut loc un nou eveniment marca Star Team, desfășurat în parcul de aventuri Extreme Park Cernica. Într-un cadru special, am recompensat evoluția și performanțele colegilor, i-am învestit pe noii colegi și  i-am avansat în grad pe cei care au întrunit criteriile necesare, totul fiind acompaniat de multă adrenalină și aventură.

 

Dimineața, echipajul Star Team și-a dat întâlnire în parcul de aventură, unde îi aștepta o misiune specială – parcurgerea celor 9 trasee de cățărat și acumularea punctelor pentru câștigarea competiției. Surprinși de complexitatea traseelor, dar și încântați în același timp, unii dintre colegi au realizat doar câteva trasee, pentru distracție, alții s-au ambiționat și au reușit să termine chiar și traseul roșu, recunoscut pentru gradul mare de dificultate. La final, am tras linie și am desemnat cei 3 câștigători care au realizat cele mai multe trasee și au strâns cele mai multe puncte.

 

După cele 3 ore de mișcare, cățărări și tiroliene, am avut momentul specific Star Team, de avansări în grad, oferire a medaliilor pentru rezultate deosebite și treceri în rezervă. Pentru că ne-am propus ca această zi să fie dedicată mișcării în aer liber, după-masă am continuat cu diverse jocuri și exerciții de teambuilding, iar ziua am încheiat-o cu un joc de tir cu arcul.

 

Mulțumim colegilor care au participat la eveniment. De asemenea, mulțumim partenerilor noștri, Network One Distribution, BitDefender Romania, NetSafe și Kaspersky Lab, care ne-au oferit premiile pentru câștigători și participanți.