Prima întâlnire din anul acesta  de Breakfast Meetings a reunit 10 directori generali, interesați să afle cum își pot crește afacerea, prin servicii IT menite să asigure securitatea IT.

 

Desfășurată într-un cadru relaxant și informal, întâlnirea Breakfast Meetings a debutat cu o scurtă sesiune de introducere și de networking între participanți, urmând ca valoarea să fie adusă de prezentarea susținută de Bogdan Tudor, CEO Class IT, a celor 7 dezastre de securitate IT, care pot afecta performanța companiilor.

 

Deși este un subiect sensibil în orice companie, securitatea nu beneficiază întotdeauna de atenția cuvenită, iar în acest context apar frecvent situații care pot afecta companiile în mod negativ, uneori chiar iremediabil. Implementată corect, securitatea datelor aduce întotdeuna mai multă stabilitate companiei, reduce apariția riscurilor IT și elimină situațiile în care informații sensibile pot ajunge la competitori.

 

Tema securității a stârnit interesul și atenția participanților, care s-au implicat într-o discuție liberă la final, împărtășindu-și fiecare propria experiență, cu situații și soluții de securitate regăsite în propria companie.

 

Întâlnirile Breakfast Meetings au loc lunar și se desfășoară într-un cadru informal, iar scopul acestora este să ofere directorilor generali invitați oportunitatea de a descoperi valoarea pe care o poate aduce IT-ul într-o companie, contribuția acestuia în creșterea afacerii și optimizarea costurilor, precum și mijloacele prin care pot atinge aceste obiective.

 

23 articol(e)