Amiralii stelari desemnează toți clienții Class IT, iar acordarea acestui rang, cel mai înalt, este un semn al importanței și recunoașterii pe care echipa Star Team le poartă acestora.

 

Galaxia Amiralilor este una extrem de valoroasă pentru nava Star Team, iar în jurul acesteia gravitează toate resursele noastre, de la cunoștințele IT și echipa de specialiști IT – locotenenți stelari, până la îmbunătățirile pe care le aducem constant serviciilor IT livrate!

 

Fiecare Amiral are la dispoziția sa un administrator de sistem, care oferă zilnic suport IT utilizatorilor din compania sa, dar și un IT Manager, care coordonează toată activitatea IT desfășurată și se asigură că procesele IT sunt realizate conform procedurilor stabilite. În plus, Amiralii se pot baza pe o întreagă echipă de specialiști care lucrează în spate, monitorizează și supraveghează 24/7 ca sistemele IT să funcționeze și să susțină activ business-urile clienților.

 

Pentru a beneficia de soluții inovative și personalizate pe specificul afacerii acestora, Amiralii primesc constant recomandări de îmbunătățiri a instrastructurii IT sau de upgrade a programelor software deținute.

 

Mulțumim Amiralilor noștri că sunt alături de noi și îi asigurăm că ne urmăm în fiecare zi misiunea continuă: susținerea succesului  clienților noștri, prin asigurarea unei fundații IT solide a afacerilor acestora și prin oferirea de soluții și servicii de suport pentru infrastructura IT.

 

Amiral