25 de Directori IT au răspuns afirmativ invitației noastre și au petrecut o seară  antrenantă, în cadrul evenimentului Cupa Directorilor IT la Tir sportiv.

 

Seara a început cu networking de calitate între participanți, predicții și impresii despre ținte și punctaje. Invitatul special, Alin Năstasă, campion național la tir sportiv, a oferit participanților câteva sfaturi pentru a obține un scor cât mai bun la tragere; după instructajul specific, primii participanți au intrat entuziasmați pe poligonul de tragere.

 

Deși cei mai mulți dintre invitați au fost la prima experiență de tir sportiv, rezultatele au fost pe măsura așteptărilor, cu punctaje foarte bune. Fiecare invitat a avut aceleași condiții de tragere– 25 de focuri și ținta la 10 metri. Primii 5 clasați au intrat în finală, unde au avut același număr de trageri, însă cu ținta aflată la 15 metri, pentru a spori competitivitatea.

 

După o competiție strânsă, apreciată de toți cei prezenți, am premiat și finaliștii acestei ediții, care au obținut punctaje foarte bune: 232, 220 și 218 puncte. Premiile pentru primele 3 locuri au constat în coșuri cadou, cu vin premium.

Seara nu a fost lipsită de surprize, printre care amintim tombola cu premii oferite de Kaspersky: un rucsac, o vestă și un set de accesorii pentru vin.

 

Mulțumim tuturor pentru prezență și felicitări câștigătorilor! Feedback-ul primit la final ne asigură că a fost un eveniment foarte reușit, unde toată lumea s-a simțit foarte bine!

Evenimentul Cupa Directorilor IT la Tir a fost organizat de Class IT, cu susținerea partenerilor Kaspersky și Fortinet.

 

35 articol(e)