Campionatul de karting Class IT - editia I - 11 septembrie 2013

Campionatul de karting Class IT – editia I – 11 septembrie 2013

Desi petrecem momente  placute si in incinta sediului Class IT, nu putem sa nu recunoastem ca savuram la maximum fiecare iesire impreuna. Iar cand adrenalina si competititivitatea sunt cuvintele de ordine ale “escapadei” Class IT, puteti fi siguri ca evenimentul se transforma intr-o experienta de neuitat.

Acest lucru s-a intamplat de altfel in seara zilei de 11 septembrie 2013 cand echipa de 10 + a companiei noastre  a accelerat catre un sfarsit de an fulminant gratie unui campionat de karting  extraordinar desfasurat la Amckart Cotroceni.

Prima editie a evenimentului a adunat toti angajatii Class IT, participanti care nu au ezitat nicio clipa sa-si demonstreze abilitatile de driving.  Intr-o atmosfera incendiara, in care fiecare coleg isi incuraja favoritul, spiritul de competitie a fost puternic, la fel ca si sentimentul de apartenenta in cadrul unei echipe unice.

Si cum orice concurs isi are castigatorii, cei trei care s-au distins din echipa de 147 de profesionisti au fost Bogdan Tudor  – CEO Class IT (Locul I), Radu Chiriac – Sys Administrator (locul II) si Alexandru Ionescu – Network Administrator (locul III).

Colegii de la remote au promis ca la cea de-a doua editie sa rastoarne clasamentul.  Bafta!!!!

Pana data viitoare, STAR TEAM rules!