DSCN2001

Astăzi, echipajul Star Team va părăsi nava și va merge  să exploateze noi locuri, îndreptându-se cu viteza de 10 warp către marea aventură din iarna aceasta! Destinația finală este Sinaia, unde vom avea primul Teambuilding în noua formulă – Star Team.

 

Ne așteaptă un weekend plin de activități,  în care vom învăța să colaborăm eficient în echipă, dar și să ne dezvoltăm noi abilități pe care le putem aplica ulterior în activitățile zilnice de la birou. Vom învăța să ne cunoaștem unii pe ceilalți în alte situații și ipostaze, care ne vor provoca să trecem dincolo de limitele cotidiene și să livrăm rezultate mult mai bune. Toate activitățile propuse de trainer vor avea o componentă importantă de învățare și de stimulare a lucrului în echipă și vor urma pașii necesari pentru atingerea acestor obiective, prin formarea,  sudarea și stimularea cooperării în echipă.

 

Toate exercițiile vor avea și o componentă distractivă, care va determina o implicare mai mare din partea colegilor și va stimula  învățarea pe toată perioada Teambuilding-ului. Prin doza de distracție primită, locotenenții și comandanții noștri se vor încărca cu energia necesară pentru a ne propulsa cu toată viteza către un 2014 de succes!

 

Acest teambuilding va fi marcat de un eveniment special, în care cadeții vor fi avansați în grad,  devenind locotenenți juniori stelari. De asemenea, toți cei care au avut fapte excepționale și au acționat conform valorilor noastre vor primi medalii și trofee. Un alt moment important va fi sesiunea de prezentări a rezultatelor anului 2013 și a obiectivelor pentru 2014, de către fiecare departament din companie.

Rezultatele pozitive ale acestui weekend se vor răsfrânge pe tot parcursul anului 2014 în interior, prin întărirea relațiilor din echipă, dar și în exterior, prin grija sporită și atenția acordată clienților noștri!

 

Programul nostru de Teambuilding va fi derulat de trainerul Titus Peride și Elias Consulting Group.

 

Vom reveni cu detalii și fotografii pe toată perioada Teambuilding-ului!