În luna iunie, am organizat două noi evenimente din seria Breakfast Meetings, pe tema securității IT din companii. Întâlnirile au avut loc în Craiova, pe 3 iunie, și în București,  pe 15 iunie. Întrucât securitatea IT rămâne un subiect sensibil și important pe agenda companiilor, invitații noștri, persoane din top management, au avut un interes aparte și deschidere față de prezentările realizate.

 

De la identificarea riscurilor banale legate de securitatea IT într-o companie, părți implicate și cauze posibile, invitații au aflat care sunt soluțiile practice pentru evitarea celor mai des întâlnite dezastre IT, astfel încât să implementeze cele mai bune măsuri în propria companie. Totodată, aceste întâlniri au oferit participanților o bună oportunitate pentru networking de calitate și schimbări de idei și informații valoroase pe subiect.

 

Întâlnirile Breakfast Meetings au loc lunar și se desfășoară într-un cadru informal, iar scopul acestora este să ofere invitaților oportunitatea de a descoperi valoarea pe care o poate aduce IT-ul într-o companie și contribuția acestuia în creșterea afacerii și în optimizarea costurilor, oferindu-le soluții simple pentru a atinge aceste obiective.

 

12 articol(e)