Plecând de la contextul actual, respectiv de la faptul că educația nu ar trebui să dispară niciodată, în cadrul echipajului stelar s-a dat startul unor programe care să faciliteze progresul, acestea luând forme diferite: de evoluție și de perfecționare.

 

Raționamentul din spatele acestor programe susținute prin intermediul StarTech Academy este dat de faptul că în mod special certificările și compentențele reprezintă una dintre cele mai importante calificări care îi ajută pe clienții și partenerii noștri să dezvolte abilitățile IT ale unui angajat. Într-o industrie IT în continuă schimbare, competențele profesioniștilor IT care trebuie să-și facă bine treaba sunt mereu în evoluție.

 

Astăzi nu o să fie despre cum se desfășoară lucrurile, care sunt planurile strategice legate de dezvoltarea a cât mai multor programe educaționale în cadul companiei StarTech Team, astăzi este despre cei mai buni, despre cei care performează și investesc zilnic în evoluția și perfecționarea cunoștințelor actuale!

 

La nivelul întregii companii, în luna Mai au fost evaluați printr-un test simplu de 10 întrebări 125 de tehnicieni din care am selectat 10 persoane de nota 10 pe care le-am premiat cu un bonus one-time de 100 euro.

 

Sunteți curioși să aflați cine sunt premianții și din ce departamente fac parte?

Onsite Support Operations

 

  1. Savin Cristian;
  2. Nicolae Dulvar;
  3. Emilian Radu;
  4. Ciprian Demian;

 

Security Operations Center

 

  1. Iancu Antonia;

 

Remote Support Services – StarTech 365

 

  1. Badea Andrei;
  2. Leonard Ioniță;
  3. Mareș Daniel;
  4. Florea Claudiu;
  5. Puia Florin;

 

Ce înseamnă pentru noi Next Level?

Ne mândrim cu faptul că de-a lungul experienței pe care am acumulat-o am ajuns să avem o cultură care promoveaza cea mai înaltă formă de meritocrație, de aceea, colegii premiați mai sus vor documenta cele mai bune răspunsuri încât toți ceilalți tehnicieni care au dat testul să aibă acces la rezolvările din test. Iar pe lângă asta, până la următoarea evaluare care este programată la începutul lunii Septembrie nu ne rămâne decât să mergem la cursuri, să învățăm, să testam, azi, mâine, acum și oricând.

 

De ce?

 

**Îmbunătățirea performanței unei organizații IT este adesea critică pentru succesul întreprinderii. Organizațiile de toate dimensiunile și din toate sectoarele industriale se bazează din ce în ce mai mult pe personalul IT pentru a furniza servicii esențiale, pentru a menține infrastructura și instrumentele critice și pentru a proteja sistemele și informațiile vitale. CompTIA ITF+, ComTTIA A + și profesioniștii certificați CompTIA Network + ori Security + oferă avantaje de performanță organizațiilor din întreaga lume.