Feedback-ul care contează cel mai mult, cel al utilizatorului final, este maxim în 98% din intervențiile specialiștilor Class IT.

 

 

Întrucât avem încredere în serviciile pe care le oferim și în specialiștii noștri, suntem singura companie IT care oferă clienților săi oportunitatea de a oferi feedback asupra livrării serviciilor, printr-un sistem performant de evaluare. În fiecare zi, colegii noștri primesc zeci de tickete de la clienți, care conțin diferite situații întâmpinate și care solicită o soluționare cât mai rapidă.

 

Fiecare ticket este rezolvat în cel mai scurt timp posibil, iar la rezolvarea acestuia contribuie toți cei care au competențele necesare, în funcție de complexitatea situației. Fiecare ticket închis este urmat de trimiterea unui formular de evaluare către client. Sistemul de feedback pe care l-am implementat în procesul de gestionare a cererilor clienților este gradual, de la foarte slab la excelent și menit să evalueze rezolvarea situației respective și persoana care s-a ocupat de aceasta, în funcție de competențe, eficiență, comunicare etc. Astfel, fiecare client cu care interacționăm are posibilitatea de a ne oferi feedback real asupra livrării serviciilor, feedback care ne ajută să ne îmbunătățim continuu serviciile.

 

8.459 de tickete rezolvate în luna aprilie

 

În fiecare lună, colegii noștri rezolvă mii de tickete pentru clienți. Totalul incidentelor și a intervențiilor realizate în luna aprilie este de 8.459. Dintre acestea, 7.110 au fost deschise de clienți sau în numele acestora. 98% din ticketele care au primit feedback pentru modalitatea de soluționare (1.125) au primit nota maximă, 10, din partea clienților.

 

Aceste cifre devin adevărați indicatori de performanță, care “vorbesc” cel mai bine despre rezultatele foarte bune obținute de echipa noastră și care mențin un standard înalt de livrare a serviciilor.