A 4-a serie din programul de internship Star Tech Academy s-a încheiat cu succes! În urma acestui program de o lună, ne bucurăm că 5 din cei 13 participanți au fost cooptați oficial în echipa noastră și suntem siguri că sunt pregătiți pentru provocările care îi așteaptă!

 

În această serie, cursanții noștri au beneficiat de o nouă abordare din partea trainerului, care a pus mai mult accent pe comunicare și intervenții onsite. Astfel, aceștia au participat la intervenții alături de colegii noștri, au scanat rețele și au depistat și eliminat posibilii viruși. În acest mod, învațarea lor a fost accelerată, au fost implicați în situații reale și au fost susținuți activ în tot acest proces.

 

Mai jos, redăm o parte din feedback-urile obținute de la participanți, care vorbesc cel mai bine de succesul acestor cursuri:

 

„În urma ședințelor de training pe care le-am avut pot spune că ne furnizezi informații preționase și exacte. Îmi place modul interactiv pe care-l folosești, ceea ce ne ajută să înțelegem mult mai ușor și să rezolvăm situațiile ce apar. De altfel, „teleme pentru acasă” mi se par foarte interesante, făcându-ne să analizăm situații ce pot fi întâmpinate în cariera de IT-ist.”

 

„Ce pot să zic în afară de ce s-a spus până acum la cele 2 întalniri? Cursul este peste așteptări, tu la fel, ideea de training, ritmul….totul! Fix și la obiect, situații întâmpinate în real life,cu soluții exacte de rezolvare, pot spune că după 2 zile am învățat lucruri noi, și știu că vor mai urma…este exact ce am urmărit, să învăț lucruri noi, iar tu ești omul dedicat să faci lucrul aacesta posibil. Călătoria e abia la început și deja imi place…”

 

„Modul de predare mi se pare bun, mai ales că se bazează pe exemple reale și se axează pe găsirea soluțiilor de către noi. Este bine că ni se pun la dispoziție materiale de pe care putem învăța sau recapitula acasă,pentru a putea asimila mai usor informațiile. Aștept cu nerăbdare următoarele sedințe pentru a acumula noi cunoștințe.”

 

6 articol(e)