Un nou eveniment de bowling, ultimul din acest sezon, a fost dedicat partenerilor noștri de la Orange și a fost la fel de provocator și de distractiv ca cele precedente. (Cupa Directorilor IT la Bowling, Cupa Antreprenorilor la Bowling, Cupa Star Team la Bowling)

 

Invitații noștri de la Orange au făcut echipă cu parteneri competitivi, colegii noștri de la Class IT, alături de care și-au depășit limitele și au atins targetul propus! După runda de încălzire, în care invitații s-au cunoscut mai bine și și-au perfecționat aruncările, am refăcut echipele în funcție de scorul obținut. Cei care au avut scoruri apropiate au făcut o nouă echipă, care să-i provoace să doboare cât mai multe popice și să le ofere șansa de a pleca acasă cu una din cele 3 cupe pentru finaliști.

 

A fost o seară plină de distracție și de lovituri precise, dar și o oportunitate perfectă de a construi noi relații profesionale, prin care ambele părți să-și atingă obiectivele și să atingă performanța în ceea ce fac!

 

Le mulțumim tuturor pentru participare, ne bucurăm că am colaborat și într-un context distractiv și sperăm să mai avem curând astfel de momente, dar și oportunități perfecte de a face business împreună!

 

Mai jos, o parte din pozele de la eveniment: