Mesaj pentru echipa Star Team:

„Unde va avea loc următorul eveniment Star Team? La Intercontinental, la etajul 37, cu o vedere superbă asupra Bucurestiului și un pachet de mâncare și băutură generos, la EuroHotels, în sala de recepție sau în sala noastră de relaxare?

 

Vom avea petrecere de Crăciun și unde va avea loc? Vom avea team-building în 2016? Vom debloca prima de final de an, un cadou sau…?


Răspunsul este că depinde de fiecare dintre noi, de contribuția fiecărui membru al Star Team și al echipei din care face parte. Doar de noi. Depinde de atingerea obiectivului echipei.


Obiectivul anului 2016 este să avem cu 200 de clienți mai mult la final de an!

 

Vom vedea, începând de azi, un dashboard al performanței în sala echipei de dezvoltare. El conține obiectivele fiecărei echipe: onsite, remote, critical, marketing online și offline, vânzări, financiar, vânzări hardware, web, audit. Studiați-l acum cu atenție și verificați-l periodic relativ la progres.

 

Sumarizând, există două tipuri de contribuții: de retenție și de dezvoltare, care se întrepătrund. Un client foarte mulțumit de serviciul livrat rămâne alături de echipa noastră (retenție) și, mai mult, își va consilia prietenii să ne folosească serviciile (dezvoltare). Și nu uitați, „suntem o echipă, clientul final trebuie să fie mulțumim de toți membrii, nu există noi ne facem treaba, dar cei de dincolo nu fac ce trebuie.” În detaliu, fiecare manager va explica cum poate contribui concret fiecare membru al echipei.

 

Personal, îmi doresc să creăm un cadru în care să ne bucurăm de rezultatele noastre, împreună. Să creăm un sistem de încurajare al performanței, în care cei care contribuie să fie recompensați și cei care nu o fac încă să fie încurajați de ceilalți membri să o facă. Pentru că această sarcină nu este doar a managerilor.
De astăzi, un membru al echipei care nu contribuie afectează direct un coechipier care o face. Îi afectează bonusul, participarea la un eveniment memorabil, prezența la o petrecere sau la team-building. Ce va decide să facă?

 

Vă încurajez să vă încurajați unul pe celălalt, să contribuiți și să ne bucurăm de rezultatele efortului nostru! „

Să avem un 2016 plin de rezultate!

Bogdan Tudor

 

 

bogdan t.