Ne întâmpinăm colegii noștri în culmea reușitei, după ce au încheiat cu succes seria de cursuri CompTIA. Aceast pas captivant în lumea tehnologiei a fost marcat de pasiunea pentru învățare și de determinarea de a înfrunta provocările cu curaj și încredere. Aplaudăm cu entuziasm reușita tuturor colegilor noștri, care au promovat cu brio aceste cursuri și au acumulat o bogată cunoaștere în domeniul IT.

 

Pe lângă bucuria finalizării cu succes a cursurilor CompTIA, suntem entuziasmați să anunțăm că pregătirile pentru noua sesiune, care începe din toamnă, sunt în plină desfășurare. Cu experiența acumulată și cu dorința de a explora noi orizonturi, colegii noștri se pregătesc pentru un nou pas în lumea tehnologiei.

 

Pe măsură ce colegii noștri se pregătesc pentru certificările CompTIA, dedicarea lor față de domeniul IT strălucește mai puternic ca niciodată. Certificările CompTIA sunt un pas important în evoluția profesională, iar colegii noștri sunt pregătiți să facă față cu încredere și competență oricărei provocări.

 

Dorim să transmitem o recunoștință specială tuturor celor implicați în această călătorie extraordinară. Mulțumim trainerilor noștri dedicați, care au fost ghizii ai cunoașterii și inspirației, și au contribuit la succesul fiecărui coleg. De asemenea, mulțumim întregii comunități pentru susținerea și pentru căldura cu care au încurajat fiecare pas înainte.

 

Stați aproape, ne revedem cu o nouă sesiune de  Cursuri CompTIA x StarTech Academy din Septembrie!