În cadrul programului intern „Sportivitee”, colegii s-au dedicat antrenamentelor săptămânale de tenis, transpunându-și pasiunea și dorința de a excela într-un mediu distractiv și competitiv.

 

 

Pe parcursul ultimelor luni, tenisul a devenit mai mult decât o activitate recreativă pentru echipa stelară. În contextul flexibilității lucrului de oriunde, acest sport a devenit o modalitate eficientă de relaxare, conectare și menținere a echilibrului între viața personală și cea profesională.

 

Programul Sportivitee nu doar că a adus echipa împreună în jurul terenului de tenis, ci a oferit și o serie de lecții valoroase. În primele 5 luni de antrenamente, colegii au învățat că indiferent dacă își propun să atingă noi obiective profesionale ambițioase sau își perfecționează loviturile de tenis, spiritul „Work Hard Play Hard” a devenit fundamentul filozofiei lor de viață. Cu determinare și pasiune, se apropie de fiecare provocare cu aceeași hotărâre, fie că este pe terenul de tenis sau în dezvoltarea de soluții tehnologice de vârf.

 

În spatele tuturor loviturilor și a eforturilor depuse se află dorința lor de a aborda jocul vieții într-un mod unit și cooperant. La StarTech Team, stelarii cred cu tărie că valorificarea tehnologiei și a ceea ce pot realiza depinde în mare măsură de modul în care ne îngrijim de noi înșine și cum sprijinim oamenii din jur.

 

Cu atitudinea pozitivă și pasiunea pentru tot ceea ce fac, sunt gata să înfrunte provocările și să îmbine succesul profesional cu bucuria din activitățile noastre recreative. Spiritul de echipă, cultivat în timpul antrenamentelor de tenis, se reflectă în toate proiectele tehnologice și în relațiile interpersonale pe care le construiesc în cadrul companiei.

 

Închei cu gândul că prin combinarea pasiunii pentru tehnologie cu o atitudine proactivă și sportivă, StarTech Team va continua să strălucească și să fie o echipă stelară în industria IT.