Esti Cadet IT in echipa noastra. Care este experienta ta alaturi de noi pana acum?
In calitate de cadet Stelar in cadrul Class IT, deocamdata am interactionat cu putini colegi din firma, care apropo sunt unii din cei mai profesionisti oameni cu care am lucrat in IT.

 

Cel mai mult timp l-am petrecut cu colegii din cadrul Academiei, impreuna cu care am rezolvat toate provocarile intalnite, si sper ca in continuare sa ramanem buni prieteni indiferent de parcursul nostru in Class IT. In ceea ce priveste clientii am avut parte de oameni deosebiti care sunt foarte multumiti de serviciile mele, respective Class IT.

 

Care este valoarea pe care te concentrezi in munca ta in acest moment si cum te asiguri ca o aplici zilnic la clientii alocati si cu colegii tai?
Cred ca toate valorile sunt importante si zilnic trebuie sa fim hyper profesionisti, super implicati, eficienti, sa avem bun simt, sa comunicam, zilnic trebuie sa avem rezultate si cel mai important sa muncim in echipa. Mi-ar fi greu sa aleg doar una dintre valorile Class IT, pe care le practice si in viata personala, dar fiind la inceput evolutia e cea mai importanta.

 

Zilnic invat ceva nou, gasesc solutii, invat pentru certificari si ma dezvolt professional si personal. Zilnic citesc articole si forumuri IT si aplic solutiile citite la clienti. Cu colegii din internship am facut un grup pe WhatsApp unde ne ajutam, dam link-urile cu solutiile pe care le citim si ni se par interesante, stiu ca oricand am o provocare un coleg din Class IT ma va ajuta cu o idee.

 

Care a fost, pana acum, cea mai mai provocare pentru tine? Cum ai depasit-o?
Cea mai mare provocare a fost sa plec de la compania unde am lucrat inainte deoarece ajunsesem intr-un punct unde mi-am dat seama ca vreau mai mult pentru mine, din punct de vedere profesional. A fost greu sa depasesc momentul, dar in Class IT am gasit niste persoane deosebite care m-au sustinut.

 

Care este primul obiectiv major pe care ti l-ai propus in companie?
Sunt mai multe obiective pe care doresc sa le ating, dar primul e sa confirm persoanelor din Class IT care au avut incredere in mine ca au luat cea mai buna decizie si sa fiu un exemplu pentru viitoarele serii de cadeti care vor face Academia Class IT.

 

Da-mi un exemplu de o trasatura a ta (de caracter, de personalitate) care te ajuta in munca ta.
Sunt o persoana serioasa, organizata si comunicativa. Sunt obisnuit sa interactionez cu oamenii si sa relationez cu persoane diferite. Cred ca o trasatura foarte importanta care ma ajuta este empatia, inteleg problema clientului, chiar daca cateodata nu este doar tehnica si il pot ajuta ca un prieten rezolvand atat problema tehnica pe care o are cat si cea emotionala.