Bună, Alexandra! Bine ai venit în echipajul Class IT! Te rugăm să te prezinți și să ne spui câte ceva despre tine.

Multumesc, bine v-am gasit! Numele meu este Alexandra M., am 32 ani si sunt mandra ca fac parte din echipa Class IT.
Lucrez in vanzari de la varsta de 17 ani. Nu vreau sa ma laud cu asta, insa faptul ca am inceput sa lucrez inca din perioada liceului, imi confera astazi un avantaj important in bransa mea. Cei peste 15 ani de activitate in vanzari, atat de produse cat si servicii, m-au facut sa accept provocarea lansata de Class IT si sa fac trecerea de la auto, real estate si marketing catre IT.

 

Ce background profesional ai? Ai mai lucrat în domeniul IT?

Primul job pe care l-am avut a fost unul part-time, intr-o agentie de publicitate. Apoi am pasit catre domeniul auto. Descoperindu-mi pasiunea pentru masini, am ales sa merg mai departe in grupul Tiriac Auto, unde mi-am desfasurat activitatea aproape 8 ani. Am continuat sa lucrez in domeniul auto impreuna cu un grup important auto din Italia pentru brand-ul Infiniti. In plina criza, am ales sa schimb macazul in real estate. Ulterior, am activat in domeniul serviciilor de management flote auto si leasing operational si pe servicii de marketing si comunicare.
Nu am experienta in domeniul IT, insa, de acum inainte, cu siguranta voi avea!

 

 Din puțina interacțiune cu Class IT, în timpul recrutării, ce ți-a plăcut la compania noastră?

Ideea de cultura organizationala unica si faptul ca o sa fac parte din Echipa  Star Team, o echipa formata din oameni tineri, ambitiosi si hyper-profesionisti.

 

Ce îți place să faci în timpul liber? Ce hobby-uri ai?

Pentru mine, timpul liber este echivalent timpului petrecut cu familia, pe primul loc fiind baietelul meu.
In clasamentul hobby-urilor as aseza prima data lectura. Imi plac foarte mult cartile de dezvoltare personala si emotionala. Mai nou,  sunt pasionata de literatura legată de felul în care copiii se dezvoltă şi cum noi, părinţii, îi putem ajuta să se descopere, să se accepte şi să beneficieze de toate experienţele călătoriei lor în viaţă. As mai adauga aici calatoriile, dansul si colectionarea cartilor postale.

 

Ce îți dorești să realizezi în echipa noastră? Ce obiective ți-ai propus?

Pentru ca sunt orientata catre rezultate, in functie de context, imi doresc foarte tare sa gasesc intotdeauna solutiile potrivite si sa fiu eficienta in activitatea pe care o desfasor.
Obiectivul principal este sa-mi dezvolt abilitatile de vanzare in domeniul IT-ului si sa evoluez alături de Class IT.