Mingea “inteligentă” de baschet, care îți monitorizează jocul, te ajută să te antrenezi și să îți îmbunătățești performanța a ajuns și în Star Team, iar colegii noștri au testat-o deja!

 

Ieri seară am profitat de vremea bună și am ieșit cu echipa la un joc de baschet, unde am avut ocazia să folosim o minge specială de baschet. Mingea 94Fifty este conectată printr-o aplicație la telefonul mobil, îți înregistrează aruncările la coș și îți arată ulterior scorul, câte au fost reușite sau ratate. În timpul antrenamentelor, aplicația îți oferă informații despre progresul realizat față de ultima dată când ai folosit-o, detalii care te vor ajuta să-ți îmbunătățești tehnica și să atingi performanța.

Din păcate, mingea nu sare singură la coș și nu-și modifică traiectoria, e nevoie de talentul jucătorilor pentru un joc de baschet reușit 🙂

 

Colegii noștri s-au distrat ieri cu această minge, au testat-o și au petrecut împreună o seară plăcută. Iar pentru cei care nu au reușit să ajungă, nu-i timpul pierdut, pentru că ne vom întâlni în fiecare miercuri seară, pentru un joc antrenant de baschet și aruncări reușite, cu o minge inteligentă.

 

Mai jos, câteva poze de la prima întâlnire de baschet: