A inceput a 7-a editie Star Tech Academy! Mult asteptatul program de internship pe care compania noastra il desfasoara a dat startul imbarcarii si, astfel, urmeaza o luna de pregatiri la bordul navei Star Team!

 

Ce presupune internship-ul nostru? 10 cadeti motivati, care sa-si doreasca sa faca parte din echipajul Star Team si sa invete intr-o luna cat altii intr-un an; cursantii au parte de tratament special: in programul nostru se regasesc atat cursurile intense si pregatirea formala, cat si simularile de situatii surpriza, necesare intelegerii si insusirii cat mai clare a noilor notiuni. In calatoria stelara, cadetii sunt insotiti si indrumati de doi traineri ingeniosi, dornici sa isi pregateasca oamenii pentru orice infruntare ce poate aparea!

 

Suntem bine cunoscuti pentru succesul pe care il avem in domeniu, iar acesta este garantat de recrutarea si, mai ales, de formarea noilor talente care sa se potriveasca viziunii noastre. Internship-ul pe care il oferim este una dintre oportunitatile de a te alatura echipei de specialisti, care sunt punctul nostru forte si pe care ne place sa ii laudam cu fiecare ocazie care se iveste!

 

Colegii sunt nerabdatori sa le impartaseasca noilor cadeti toate cunostintele lor si sa afle care vor fi absolventii Star Tech Academy ce le vor deveni colegi de bord in contiuare!
Nu rata urmatoarele inscrieri pentru cursurile de la bordul navei noastre! Abia asteptam sa ne cunoastem!

 

Star-tech-academy-class-it