Salut, echipa IT stelară,

 

„Încep acest mesaj cu un maaare mulțumesc.

Datorită efortului fiecărui membru al echipei, împreună am reușit să avem un început de an încununat de succes.

Obiectivul nostru pentru primul trimestru este acum îndeplinit.

 

Petrecerea la Hilton poate fi programată și vor urma detaliile pentru toată echipa.

Acum putem să ne pregătim tunica (cei care avem deja) sau să ne pregătim să primim una (pentru ceilalți) și să ne așteptăm la unul din cele mai frumoase evenimente Star Team (yes, bine că au revenit).

 

Concluzionând și sumarizand în acest mesaj cele mai importante trei lucruri bune și cele mai dificile trei lucruri, după primul trimestru, remarc:

 

  1. Am acționat ca o echipă! Am înțeles că rezultatele sunt comune și nu pot fi realizate decât prin susținerea reciprocă.
  2.  Am învățat importanța obiectivului! Cei care au reușit au simțit deja aprecierea realizării, iar ceilalți au simțit direct lipsa realizării acestuia.
  3.  Cel mai important, am început cu dreptul! Avem un prim trimestru așa cum ne-am propus și începem să prindem gustul victoriilor.

 

 

  1. Avem de învățat să capacitam echipa întreagă (nu doar o parte sau nu doar managerii sunt responsabili de rezultate)! Victoriile se obțin mai ușor și ne bucurăm mai mult de acestea în echipă. Fiecare membru trebuie să contribuie.
  2.  Trebuie să fim mai focusati pentru obținerea de rezultate concrete! Nu este vorba de activități de dragul activităților. Nu este vorba de efort. Este despre a ne pune întrebarea: ceea ce facem în acest moment ne ajută să ne îndeplinim obiectivul?
  3.  Trebuie să începem din ziua 1! Am remarcat că o parte din rezultate s-au obținut în ultima parte a trimestrului, ceea ce nu ne-a dat posibilitatea să fructificăm. Ne putea costa mult mai mult.

Pentru cei interesați de rezultatele fiecărei echipei, găsiți mai jos o sumarizare (fiecare echipă este denumită după managerul acesteia):

 

misiunea-200

 

Trimestrul doi poate să înceapă. Avem antrenamentul necesar să îl transformăm într-unul de succes.

Nu mă aștept, însă, să fie ușor, ne așteaptă un drum dificil. Am câștigat și am învățat mult în acest trimestru, dar până la îndeplinirea Misiunii 200 mai avem trei sferturi de drum.

 

 Construim pe ceva solid, mă aștept să reușim.

 

Mult succes tuturor,”

 

Bogdan Tudor