Chiar și după-programul obișnuit de lucru, noaptea sau în weekend, specialiștii noștri sunt super-implicați și disponibili pentru a rezolva incidentele apărute la clienți sau pentru a finaliza un proiect important!

 

Multe dintre faptele colegilor noștri sunt deseori considerate normale și de bun-simț,  dar aceste acțiuni sunt, fără îndoială, un semn al dedicării totale în scopul bunei funcționări a sistemelor clienților, chiar dacă implică un efort suplimentar.

 

Un exemplu recent, care intră în categoria faptelor de stelar, este activitatea desfășurată de colegul nostru, Ionuț, într-un proiect al unui client. După terminarea programului, Ionuț a dorit să finalizeze un proiect important pentru client, care a constat în instalarea unor hard disk-uri cu o capacitate mai mare pe storage-ul clientului. În urma acestei suplimentări de spațiu au fost necesare o serie de acțiuni, realizate cu succes de către Ionuț: transfer de date pe storage și refacere configurații pentru fiecare user în parte, pentru a-i acorda drepturi de acces pe folderul asociat.

 

Asigurarea unei activități neîntrerupte în compania clientului este un aspect foarte important în proiectele noastre, iar orice intervenție se realizează cu un impact minim sau chiar inexistent pentru client. Și în acest proiect, Ionuț a lucrat eficient și a gestionat foarte bine situația, astfel încât să nu existe întreruperi în compania clientului.

 

Felicitări, Ionuț, pentru acest proiect și pentru super-implicarea de care ai dat dovadă!

 

Ionut Marin