Teambuilding-ul de anul acesta s-a încheiat, iar noi am plecat cu multe idei noi, planuri și strategii pentru a excela în serviciile IT oferite actualilor și viitorilor noștri clienți!

 

Cel mai important mesaj cu care am plecat din teambuilding este că anul 2015 este anul dedicat excelenței în relația cu clienții! 

 

Vineri, prima zi de training – surprize, momente dedicate echipei și distracție

 

Vineri, în prima zi de Teambuilding, i-am surprins pe colegi cu tricourile inscripționate cu mesaje funny, special create pentru acest eveniment. După acest moment surpriză, fiecare manager de departament a prezentat bilanțul rezultatelor obținute în anul 2014 și a bifat obiectivele pentru anul acesta.

A urmat  ceremonia de avansare în grad, atât a noilor colegi – cadeți, cât și a celor care au avansat în grad datorită evoluției lor. De asemenea, am acordat medalii pentru performanță și pentru rezultatele obținute în echipă. Seara a continuat cu realizarea și prezentarea în fața tuturor a  unor scenete, în care ne-am jucat cu ideile și am ilustrat cât mai creativ subiectul ales. Momentul s-a încheiat cu multe apaluze, râsete și premii pentru cele mai haioase, creative sau originale idei.

 

Sâmbătă – concepte cheie, excelența în relația cu clienții și prezentări în echipă

 

A doua zi de Teambuilding a marcat cel mai important moment – prezentarea planurilor pentru anul 2015 și  principiile care ne vor ghida în acest proces continuu.

Anul 2015 este dedicat excelenței în relația cu clienții. Un mesaj transmis în cadrul prezentărilor este acela că, pentru a crea excelența în servicii, avem nevoie de implicarea fiecărui membru al echipei. Excelența în servicii și cultura companiei sunt două domenii interdependente, care trebuie să fie permanent îmbunătățite pentru a face față competitivității,  așteptărilor clienților și pentru a crește performanța internă, profitabilitatea și loialitatea clienților.

 

Duminică – jocuri de echipă, relaxare și plimbări

 

Ultima zi de Teambuilding s-a încheiat cu o serie de joculețe realizate de trainer, care să ne energizeze și să ne ofere câteva momente de distracție și amuzament. Ne-am jucat cu cercurile, apoi am cooperat în echipă și am reușit să trecem cu bine provocarea exercițiului cu frânghia. Pentru că ne aflam la munte, mulți dintre noi nu au ratat ocazia de a merge  pe pârtie, pentru a schia sau pentru a se da cu sania. Astfel am încheiat un weekend plin de momente frumoase și idei pe care să le aplicăm în cadrul echipei noastre.

 

Așadar, cel mai important mesaj cu care am plecat din Teambuilding este acela că, anul acesta, ne vom focusa eforturile în echipă și vom contribui fiecare dintre noi pentru a aduce excelența în relația cu clienții noștri actuali, dar și cu cei viitori.