TTB

Azi am lansat un nou proiect, pe care l-am denumit Ted Talks Breaks! În fiecare vineri, în pauza de prânz, vom viziona la sediu un filmuleț din seria Tedx.

 

Scopul acestui proiect este să ne îmbunătățim performanța și să ne dezvoltăm personal și profesional, prin povești și idei de succes, care pot să ne ofere un boost de motivare și de inspirație!

 

După vizionarea filmulețului, vom avea și o scurtă discuție de debriefing, despre cum putem aplica în munca noastră ideile și ce putem învăța din fiecare videoclip!

 

Primul videoclip urmărit, The Power of believing that you can improve, descrie  2 moduri de gândire posibile când  încercăm să găsim soluții pentru o problemă: „nu ești suficient de deștept pentru a rezolva sau nu ai rezolvat-o încă?„. Spekear-ul pune accent pe acel „nu încă” , care presupune o gândire flexibilă, influențată de încurajările celor din jur.

 

Întreg filmulețul poate fi vizionat aici.

 

Suntem convinși că acest proiect va fi o sursă de inspirație pentru colegi și așteptăm cu nerăbdare să vizionăm viitoarele filmulețe!