Cum spune un proverb, toamna se numără bobocii! Noi, însă, tragem linie și numărăm cu satisfacție evenimentele acestui an, organizate pentru (potențialii) clienți sau membrii echipei Star Team!

 

Fiecare din evenimentele noastre pentru clienți a fost unic în felul său, axat pe generarea unor noi oportunități de colaborare sau pe networking de calitate pentru invitații noștri! În schimb, evenimentele dedicate echipei au fost pline de distracție și socializare între membrii echipei și suntem siguri că au fost apreciate de toți colegii noștri!

Evenimentele informale, primele pe lista de așteptare a antreprenorilor și a directorilor IT:

 

1Cupa Directorilor IT la Bowling a dat startul unor evenimente antrenante, cu experiențe frumoase pentru participanți! Un eveniment informal, cu multe strike-uri, Cupa Directorilor IT la Bowling a avut loc între 9-12 martie 2015 și a reunit aproximativ 90 de participanți, dornici să plece acasă cu marele premiu, drona DJI Phantom!

2. În primăvară, am continuar seria strike-urilor și am invitat 100 de antreprenori din companii, care au participat la Cupa Antreprenorilor la Bowling, între 30 martie – 3 aprilie 2015! Evenimentul a avut la fel de mare succes pentru cei 100 de invitați, care au apreciat competiția de Bowling și, în plus, au deschis noi relații pentru posibile colaborări viitoare!

3. Let’s get cLoud a făcut echipă bună între partenerii de la Orange și colegii noștri de la Class IT, pentru o demonstrație a unui parteneriat solid și colaborare într-un context distractiv, în afara biroului.

4. Cupa Antreprenorilor la Karting (28 septembrie – 2 octombrie 2015) a deschis sezonul evenimentelor de toamnă și a propus o nouă provocare antreprenorilor – o competiție antrenantă la karting, alături de networking! 100 de antreprenori au accelerat în cadrul evenimentului și au petrecut momente frumoase, iar cei mai competitivi au plecat acasă cu unul din premiile oferite (un Smartwatch Motorola Moto 360, o tabletă Samsung Galaxy Tab 4, echipamente Fortigate)

 

5. Cupa KartIșTilor (19-23 octombrie 2015), aflată la a 2-a ediție, a reunit cei mai competitvi 100 de responsabili IT din companii, pentru o nouă competiție plină de adrenalină, o parte dintre aceștia fiind deja la a 2-a participare! Competiția a fost strânsă, iar marea finală a oferit o experiență unică participanților!

 

Evenimentele Star Team, întotdeauna un prilej de recompensare a performanței & distracție în echipă:

 

 6. Anul 2015 a început în forță pentru echipă, cu un Teambuilding provocator, în care am prezentat rezultatele anului precendent și am făcut planuri pentru a atinge o și mai bună performanță. Cel mai important mesaj din acest Teambuilding a fost că anul 2015 este anul dedicat excelenței în relația cu clienții!

7. Cupa Star Team la Bowling, din 9 aprilie, a fost o experiență nouă pentru echipă, care a fost primită cu mult entuziam! I-am recomensat pe cei mai performanți, prin medalii și avansări în grade, am făcut înrolări, iar apoi am dat drumul la distracție, cu multe strike-uri!

8. Pe 8 iulie am avut o nouă întâlnire cu echipa, care a primit cu multe aplauze și entuziasm spectacolul de improvizație de la Godot Cafe! La fel ca la orice eveniment Star Team, am împărtășit la fel de multe momente speciale în echipă!

9.  Mult interes a fost și pentru Campionatul de Karting Star Team, ajuns la a 3-a ediție în acest an, eveniment așteptat cu nerăbdare de toți colegii! A fost o seară cu pedala accelerată la maximum de cei peste 60 de colegi prezenți, adrenalină și 3 finaliști, cei care au dat totul pentru a ocupa un loc pe podium!

 

Concluziile sunt simple: am avut multe evenimente stelare, în care am creat noi oportunități de colaborare, ne-am distrat în echipă și am contribuit în echipă pentru a avea rezultate frumoase!