La StarTech, suntem mereu în căutare de momente speciale pentru a sărbători împreună cu echipa noastră și pentru a aduce strălucire în viața noastră profesională. Așa că nu puteam rata ocazia de a sărbători aniversarea directorului nostru general, Bogdan Tudor, într-un mod spectaculos și plin de magie. Am organizat un eveniment special numit „White Starry Night”, care a avut loc pe un rooftop din București, aproape de stele.

 

 

Evenimentul a fost cu adevărat o noapte magică, în care am transformat rooftop-ul într-un univers de alb și strălucire. Cu toții am venit îmbrăcați în culori albe, ceea ce a adăugat o notă de eleganță și rafinament întregii serbări. În același timp, am fost aproape de stele, pe acoperișul orașului, de unde am admirat un apus spectaculos și am simțit magia nopții.

La „White Starry Night”, am celebrat nu doar aniversarea directorului nostru general, Bogdan Tudor, ci și spiritul nostru unic ca echipă. Ne-am conectat într-un mod aparte, într-un loc special, aproape de stele și am simțit că suntem cu adevărat o echipă unită și plină de strălucire.

 

Bogdan Tudor, un lider inspirațional și om al tehnologiei, ne-a ghidat cu încredere pe cărările succesului și ne-a motivat să explorăm mereu noi orizonturi. Suntem recunoscători că facem parte din această echipă, condusă de o persoană dedicată și pasionată, care nu se oprește din a explora și a inspira.

 

În continuare, vom rămâne fideli valorilor noastre și vom continua să strălucim ca stelele de pe cerul nopții. Aniversarea lui Bogdan Tudor a fost un moment de sărbătoare și recunoștință, iar noi suntem încântați să creștem și să explorăm împreună, mereu mai aproape de stele.

 

La multi ani, Bogdan Tudor!

Multumim ca ne esti mentor si sprijin in calatoria noastra profesionala!