Prima ediție din Cupa Kartiștilor, o competiție plină de adrenalină dedicată responsabililot IT din companii, s-a încheiat! După 4 ore de distracție zilnică și 140 de participanți, ne pregătim pentru marea finală, care va avea loc pe 5 noiembrie, la Sky Karting.

 

Timp de o săptămână, cei mai buni IT-iști au demonstrat că pot conduce kart-ul la fel de bine ca activitățile IT pe care le desfășoară zilnic. La cererea participanților, am extins competiția cu încă o zi, pentru a permite tutoror doritorilor să participe. Astfel, am petrecut 6 zile pline de bună dispoziție, discuții informale, clasamente neașteptate și viteză la maxim.

 

Primii 7 participanți din fiecare zi, care au apăsat pedala pentru obținerea celui mai bun timp pe pistă, s-au calificat în marea finală, unde vor concura pentru titlul de cel mai bun pilot IT.

 

Pentru marea finală am pregătit premii inedite, oferite de partenerii evenimentului: Kit BitDefender cu licență SOS Cloud, tabletă HP 7 plus, boxă de laptop Microsoft, încărcător mobil  Microsoft, huse costum Veracomp, plus alte premii de participare.

 

În cifre, Cupa KartIșTilor a însemnat:

  • 6 zile de karting pentru calificări
  • 140 de participanți
  • 4 ore zilnice de distracție
  • 42 de finaliști în marea finală
  • 3 ocupanți ai podiumului în fiecare zi

 

Evenimentul este susținut de partenerii Class IT: BitDefender, Microsoft, HP, Cisco, NetSafe, RSA.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Agora, IT Trends, Cariere, Cio Council.