Joi seară am avut un eveniment special – am sărbătorit 1 an de la lansarea celui mai frumos concept de cultură organizațională, Star Team și am organizat a 2-a ediție a Campionatului de Karting intern.

 

Pentru a sărbători, ne-am teleportat în formula Star Team la Amckart Afi, unde am dat startul la cel mai așteptat eveniment al toamnei, Campionatul de Karting. Pentru a intra în atmosfera specifică, am început încălzirea, pe echipe, câte 12 ture de pistă. Multe încurajări, râsete și discuții amuzante pe margine, în timp ce colegii care se aflau pe pistă călcau tot mai tare pedala și se pregăteau pentru următoarea etapă, calificările.

 

A urmat un alt moment important al serii, care face parte din evenimentele Star Team la fiecare 3 luni: investirea noilor colegi în cadeți, avansările în grad pentru cei care au progresat în echipa noastră și acordarea medaliilor pentru performanță. Momentul a fost primit cu multe aplauze și felicitări pentru cei care au “urcat pe scenă“, dar și cu entuziasm de cei care fac parte din echipa noastră de scurt timp și deja au obținut medalii prin care le sunt recunoscute meritele și evoluția.

 

Am reintrat în atmosfera de karting și am început în forță calificările: 15 ture de pistă pe echipe, iar primii 10 cei mai buni au ajuns în finală. Competiția a fost strânsă, scorurile la fel, însă, în cele din urmă, cei mai buni s-au evidențiat și au intrat în marea finală.

 

După o seară plină de adrenalină și bună-dispoziție, am premiat câștigătorii Campionatului de Karting, ediția a 2-a:

Locul I – Alex I.

Locul II – Paul D.

Locul III – Bogdan T.

 

În continuare, următorii clasați au fost: locul 4 – Robert D., locul 5 – Radu C., locul 6 – Victor D., locul 7- Valentin B., locul 8 – Ionuț M., locul 9 – Lucian D., locul 10 – Valentin O.

 

Pe echipe, clasamentul a fost următorul (după timpul mediu pe echipă, din calificări):

Locul I – echipa numărul 4 (Valentin B., Marian M., Valentin M., Mihai O.)

Locul II – echipa numărul 7 (Eduard Z., Robert D., Lucian D., Claudiu S., Valentin G.)

Locul III – echipa numărul 1 (Ionuț M., Adina M., Adrian T., Ștefan D., Radu P.)

 

Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor! Suntem cei mai buni!