Star Team Academy este un proiect intern al Class IT, realizat de și pentru echipa Star Team și are misiunea de a oferi colegilor oportunitatea de a învăța sistematic, printr-o serie de cursuri menite să crească performanța și calitatea serviciilor.

 

Scopul Star Team Academy este acela de a susține evoluția continuă a administratorilor de sistem și a viitorilor cadeți, prin participarea la cursurile academiei. Astfel, aceștia vor fi susținuți în procesul de învățare și își vor îmbunățăți competențele, pentru fi mai bine pregătiți în livrarea serviciilor stelare la clienți.

 

Prima ediție a Star Team Academy cuprinde 23 de cursuri și 18 teme abordate și se va întinde pe durata a 6 luni, între octombrie 2014 și martie 2015. Cursurile vor fi susținute de 13 locotenenți cu o vastă experiență, dobândită în urma misiunilor continue pe nava Star Team.

 

Cursurile se vor derula în fiecare joi, pe parcursul a 4 ore, timp în care participanții vor învăța atât teoretic, cât și practic, prin exemple concrete sau din sesiunea de întrebări și răspunsuri. Printre temele pregătite și susținute de colegii noștri, se numără:

  • Admirals communication skills
  • Workstations and networks Security
  • Networking and VPN’s
  • Backup solutions
  • Troubleshooting
  • Customer care

 

Prin Star Team Academy, ne propunem să oferim colegilor actuali, dar și viitorilor noștri colegi oportunitatea de a învăța de la cei mai experimentați, care le vor transmite acestora propriile cunoștințe și îi vor ajuta să progreseze constant. Participarea la cele 23 de module va fi recunoscută printr-un certificat de absolvire, obținut în urma trecerii cu succes a unui test grilă la sfârșitul fiecărui curs și a unui examen final.