1. Ai fost promovat recent din poziția de Cadet Stelar la Sublocotenent în cadrul departamentului de Marketing, ce te-a motivat să atingi această performanță?

Fiind la început de carieră, dorința de a evolua m-a motivat constant să îmi ating target-urile setate. Consider că nu aș fi învățat atât de multe lucruri în atât de puțin timp dacă mă aflam într-un alt colectiv. Cel mai important factor care m-a motivat să evoluez este echipa Star Team, echipă ce mi-a orientat privirea spre rezultate.

 

2. Care e prima amintire care îți vine în minte, din primele zile petrecute în cadrul internship-ului?

 Prima amintire pe care o am la Class IT a fost atunci când am invitat pentru prima dată un director IT la Campionatul de TIR dedicat acestora. Țin minte cât de tare am putut să mă încurc în vorbe, nu știam cum să îl abordez, deși pe monitor aveam ca ajutor un mini-scenariu. După o săptămână de vorbit constant la telefon cu diferite persoane din lumea IT-ului, m-am familiarizat cu această lume.

 

3. Ce a reprezentat pentru tine experiența Class IT în această perioadă?

Class IT reprezintă o experiență continuă. Întotdeauna se ivesc lucruri noi ce trebuie rezolvate cât mai repede, evenimentele săptămânale organizate de noi sunt de o calitate superioară, colectivul este de nota 10. Class IT reprezintă o inovație în business-ul românesc, iar orice angajat are șansa de a evolua în mod sigur și rapid.

 

4. Care a fost cea mai mare provocare întâlnită până acum în Class IT?

Cea mai mare provocare a fost atunci când a trebuit să realizez o cercetare de piață ce includea aproximativ 3000 de firme. Pentru a fi sigur că mă încadrez în termen, am rămas într-o dimineață până la ora 3 pentru a termina acea bază de date.

 

5. Care este sfatul cel mai important pe care i l-ai da unui cadet stelar, aflat la început de drum?

Cel mai important sfat pe care i l-aș da unui cadet stelar este să aibă acea dorință de a progresa, pentru că experiența Class IT oferă această oportunitate prin excelență.

 

Radu-c.