Pe 18 mai a avut loc un nou eveniment din seria Breakfast Meetings, unde au participat 14 directori generali, interesați să afle cum pot evita dezastrele ce țin de securitatea IT din propria compania.

 

Prezentările scurte susținute de Bogdan Tudor, CEO Class IT, și de Mihai, colegul nostru pe Audit IT, au fost direcționate către cele mai importante 7 dezastre ce țin de securitatea IT, cauzele generatoare, precum și către soluțiile practice pentru a le evita. Participanții la acest workshop informal au beneficiat de expertiza și de cunoștințele acumulate de Class IT în 15 ani de activitate, timp în care am asigurat și am îmbunătățit securitatea IT din companiile clienților.

 

La finalul discuției, invitații noștri au acumulat o serie de bune practici și de sfaturi utile de la specialiști pentru a-și crește afacerea, prin asigurarea unei securități IT eficiente în companie. În plus, aceștia au avut oportunitatea de a face networking cu alte persoane cu același interese, preocupate să-și dezvolte compania prin soluții inovative.
Prin soluții simple și implicarea activă a managerilor în construirea unei strategii de asigurare a securității IT pe termen lung, IT-ul poate avea o contribuție semnificativă în planul de evoluție a business-ului.

 

Întâlnirile Breakfast Meetings au loc lunar și se desfășoară într-un cadru informal, iar scopul acestora este să ofere invitaților oportunitatea de a descoperi valoarea pe care o poate aduce IT-ul într-o companie și contribuția acestuia în creșterea afacerii și în optimizarea costurilor, oferindu-le soluții simple pentru a atinge aceste obiective.

 

12 articol(e)