Salut, Daniel! Felicitări pentru că ai reușit să te integrezi  foarte rapid în echipa noastră! Cum a fost această perioadă pentru tine?

 

A fost o perioadă care a trecut foarte repede. Am cunoscut oameni noi, tineri, deschiși și cu ”mentalitatea” de a găsi mereu soluții, de a fi întotdeauna orientați spre rezultate.

 

Ce amintire îți vine în minte, din primele zile în echipa noastră?

 

În prima zi în care am ajuns la sediul ClassIT am fost întâmpinat de Alexandru R., care avea nevoie urgentă de un om dispus să meargă la un client. În momentul întâlnirii, Alexandru mi-a spus: ”Ai posibilitatea să ne arăți ce știi!”

 

Cum te-a ajutat compania, mediul de lucru să evoluezi?

 

Am ocazia de a pune în valoare pregătirea și experiența pe care o am în domeniu. Fac ceea ce îmi place și pentru mine acest lucru este foarte important, mai ales dacă există și o motivație corespunzătoare

 

Care sunt provocările des întâlnite și cum ai descrie relația cu echipa noastră?

 

Provocarea cea mai mare și în același timp și cea mai satisfăcătoare o am atunci când fac lucrurile să se întâmple, când colegii și clienții (care îți devin și ei colegi) sunt mulțumiți. Relație cu echipa ClassIT este deschisă, unde dialogul, comunicarea și ideile noi sunt esențiale.

 

Spune-ne ceva despre tine, ce îți place să faci în timpul liber?

 

Sunt o persoană foarte sociabilă, am abilități în comunicare și în a interacționa cu oamenii, îmi plac provocările și lucrurile bine făcute. Nu vreau să mă limitez la a duce task-urile la bun sfârșit, ci îmi doresc să evoluez permanent. În timpul lober vizionez filme, seriale, documentare, călătoresc, merg la cumpărături și mă văd cu prietenii.