Pentru a asigura servicii IT performante și a valida performanța infrastructurii IT a clienților, am realizat în ultimele luni 50 de audituri IT interne la clienții noștri, într-o misiune importantă pentru navele acestora!

 

Obiectivul principal al acestor audituri a fost identificarea oportunităților de îmbunătățire a instrastructurii IT din companiile clienților noștri, prin verificarea echipamentelor, a sistemelor de lucru si a performanței acestora. Bineînțeles, un alt obiectiv al proiectului a fost creșterea calității serviciilor IT oferite de Class IT, prin implementarea ulterioară a feedback-ului obținut.

 

În urma auditurilor IT realizate de colegul nostru, Claudiu, clienții au primit rezultatele din analiza IT, precum și consultanță de specialitate, pentru implementarea recomandărilor și a soluțiilor de eficientizarea a resurselor IT. Cu ajutorul acestor audituri, vom planifica împreună cu și pentru clienții noștri noi proiecte IT, care vor viza, în principal:

  • Minimalizarea riscurilor la care este expusă compania;
  • Eficientizarea procedurilor IT;
  • Înlăturarea punctelor slabe ale sistemului informatic;

Toate auditurile deja realizate au fost transformate în proiecte specifice pentru fiecare companie, cu etape de lucru și deadline-uri clar stabilite, iar de evoluția acestora va fi responsabil IT Manager-ul alocat.

 

În momentul actual, dar și în următoarea perioadă, vom efectua auditurile IT și la ceilalți clienți; suntem convinși că acest proiect va obține cât mai multe rezultate: clienți fericiți și afaceri în continuă dezvoltare, infrastructuri IT performante și soluții IT eficiente!

 

Până acum, ne bucurăm că  feedback-ul obținut de la clienții noștri a fost unul pozitiv – aceștia au fost încântați de realizarea acestor audituri, iar cei mai mulți ne-au întrebat chiar când vom reveni, pentru un alt audit!

 

 

Audit-Newsletter-2