Ești deja de aproape un an în echipa noastră. Cum ai descrie evoluția ta în companie? Ce te-a ajutat să evoluezi?

În primul rând, vreau să mulțumesc întregii echipe Star Tech Team pentru ajutorul pe care mi l-a acordat atunci când eram în dificultate. Cu Star Tech Team, cea mai bună echipă din Galaxie, evoluția a fost una plăcută și într-o creștere exponențială cu fiecare lună petrecută alături de echipă.

 

Care a fost cea mai mare provocare, cel mai mare hop peste care ai trecut?

Nu pot numi o provocare anume, în fiecare zi este o provocare nouă. Zilnic am șansa să învăț ceva nou dar pentru a răspunde punctual am să aleg ultima problemă pe care am întâlnit-o. Nu reușeam să instalez un VPN Cisco pentru Windows 10, dar cu ajutorul colegilor și câteva căutări pe Google, am rezolvat problema într-un timp scurt.

 

Ce sfat sau recomandare i-ai da unui nou coleg aflat la început de drum în carieră sau companie?

Să pășească cu încredere în Flota Stelară, să-și depășească limitele dar cel mai important aspect, să vrea să învețe pentru că are șansa să învețe de la cei mai buni.

 

Ce îți place acum cel mai mult în munca pe care o faci?

Munca bine făcută. Prin experiența acumulată pot spune că eficientizarea activității reprezintă o satisfacție, pentru că ce făceam la început în 5 ore, acum pot termina în maxim 2.

 

Dă-mi un exemplu de două trăsături ale tale: una care te ajută mult în ce faci și alta care-ți pune bețe în roate și ai vrea să o schimbi.

Pe lângă multe altele, cel mai mult m-a ajutat firea sociabilă, mă poate face ”enervant” de plăcut. Ca și downside pot spune că dependența de cafea.