echipa-class-it-2016 (4)

 

La scară largă, bunul simţ pare un concept filozofic prea vast şi complex pentru a putea fi enunţat în mod clar, însă pentru echipajul Star Tech Team, bunul simț este o #valoare de bază a culturii organizaționale. Pentru noi, bunul simț înseamnă rațiune, înțelegere și implicare. Cu ajutorul valorilor formate în cadrul culturii organizaționale, bunul simț se manifestă ca o funcție vitală care face diferența dintre un simplu proces de interacțiune și maniere.

 

”Bunul simţ este instinct. Destul bun simţ este geniu.” – George B. Shaw

 

StarTechTeam apreciază în mod special bunul simț. Unii îi spun cei șapte ani de acasă, alții respect. Indiferent de cum privești definiția conceptului, bunul simț este acel comportament uman care comunică respect pentru celălalt și pentru munca lui. Deseori există tendința de a complica atât de mult lucrurile simple, chiar și interacțiunile, încât reușim, absurd, să le facem să-și piardă sensul. Membrii StarTechTeam acționează întotdeauna conform valorilor, care nu sunt impuse, nici induse, ci sunt generate de interacțiunea din cadrul companiei. Cu alte cuvinte, valoarea de #bunsimț este dependentă de educație și implicit, de #evoluție, o altă caracteristică definitorie a StarTechTeam.

 

”Dar eu am deja bun simț!” – Nu zice nimeni că nu îl ai, cultura organizațională propune doar să arăți bunul simț în fiecare moment, în fiecare interacțiune cu clienții sau partenerii, cu colegii, cu oricine cunoscut și mai ales necunoscut. Tot timpul, fără excepție. Este atât de simplu să dai dovadă de bun-simț