Echipa noastră a lansat, în premieră, prima aplicație mobilă de suport IT pentru Android, EaseeHelp, Class IT devenind  prima companie din România care oferă un astfel de serviciu clienților săi.

 

Prin aplicația de mobil, le oferim clienților noștri o nouă modalitate de a introduce ticketele pentru rezolvarea incidentelor IT, mult mai rapid și ușor. Într-o continuă misiune de susținere a afacerii clienților și în contextul utilizării tot mai largi a dispozitivelor mobile, aplicația de mobil reprezintă un pas firesc în procesul de îmbunătățire a serviciilor livrate.

 

Beneficiile lansării acestei aplicații vor fi vizibile direct la clienți, care vor dispune de o mai mare mobilitate și de ușurință în trimiterea ticketelor către echipa noastră, care va răspunde în cel mai scurt timp solicitărilor clientului, prin canalul de comunicare ales de acesta.

 

Cum funcționează aplicația?

Primul pas pentru a utiliza aplicația este introducerea numărului de telefon al utilizatorului (clientul nostru), prin intermediul căruia  vor fi recunoscute identitatea acestuia și  compania din care provine. În aplicație, utilizatorul are mai multe opțiuni pentru a raporta un incident IT: prin apel direct către adminul alocat companiei sale, apel direct către echipa noastră de suport remote de la birou sau prin simpla inserare a unui ticket prin formular. De asemenea, aplicația oferă posibilitatea de a semnala locația utilizatorului sau de a trimite poze cu situația apărută.

 

Utilizatorul poate urmări în timp real stadiul ticketului său – în cât timp a fost preluat și rezolvat sau care a fost soluția oferită, cât și istoricul ticketelor introduse. Asemenea agentului pentru desktop, ticketele rezolvate prin aplicația mobilă pot primi feedback după rezolvare.

 

Interfața întregii aplicații a fost realizată cât mai intuitiv și user-friendly, pentru a oferi utilizatorului o experiență plăcută și pentru a simplifica procesul de introducere a ticketelor. Aplicația a fost dezvoltată exclusiv intern și a fost îmbunătățită în ultima perioadă pe baza feedback-ului venit de la colegii noștri, care au testat aplicația.