Am lansat un nou proiect dedicat echipei Star Team! Am reunit peste 200 de e-books, pe care le punem la dispoziția colegilor, în cadrul Bibliotecii Digitale Star Team!

 

Scopul Bibliotecii Digitale este să ofere colegilor noștri acces la cele mai interesante și utile cărți din domeniul tehnic, IT, business, dezvoltare personală și multe altele. Noul concept de bibliotecă ne permite să avem mai multă mobilitate, oportunități de a ne dezvolta cunoștințele și de a alege cărțile preferate dintr-o multitudine de posibilități.

 

Pentru ca experiența din biblioteca digitală să fie completă, am achiziționat 3 dispozitive Kindle, pe care au fost adăugate toate cele peste 200 de titluri și pe care colegii le vor putea împrumuta pentru o perioadă limitată de timp.

 

În perioada următoare, vom extinde biblioteca și vom adăuga noi titluri apărute, din categorii care sunt de interes pentru echipă și pentru dezvoltarea sa. Între timp, colegii noștri pot împrumuta dispozitivele Kindle pe care le-am pregătit pentru ei și se pot delecta cu titluri și cărți care sigur le vor stârni curiozitatea și le vor oferi informații valoroase!