Bună, Ana, ești de puțin timp în Class IT, însă te-ai integrat foarte rapid în echipa noastră! Cum a fost această perioadă pentru tine?

Astăzi împlinesc o lună de când sunt alături de Class IT, perioadă în care m-am integrat foarte ușor datorită vouă.

 

Ce amintire ai, din primele zile în echipa noastră?

Îmi reamintesc din primele zile faptul că erau prea multe informații și mă temeam că nu o să pot reține tot, însă mi-am propus să reușesc și asta am făcut.

 

Cum te-au ajutat compania și mediul de lucru să evoluezi?

Începând de la lucruri de contabilitate, astăzi rezolv mult mai multe task-uri și sunt mândă de acest lucru, dovedind exact ceea ce pot. Mă consider capabilă de a duce la bun sfârșit orice provocare deoarece sunt atentă la fiecare detaliu și îmi doresc să evoluez în Star Team.

 

Interacționezi destul de mult cu toate departamentele companiei. Care sunt provocările des întâlnite și cum ai descrie relația cu echipa noastră?

Făcând parte din departamentul de contabilitate, într-adevăr, interacționez cu majoritatea echipei. Surprinzător, echipajul StarTeam a dat dovadă de integritate și bun simț, ajutându-mă întotdeauna și răspunzând cu promtitudine la orice cerință.

 

Spune-ne ceva despre tine, ce îți place să faci în timpul liber?

În timpul liber îmi place să mă plimb, să citesc, să ascult muzică, să ies cu prietenii, să gătesc etc. Nimic ieșit din comun, consider că am o viață foarte organizată.