Salut, Bogdan! Felicitări pentru că ai evoluat extrem de rapid în echipa Star Tech Team! Atât colegii, cât și IT Managerii te laudă pentru implicarea ta în cadrul companiei. Cum a fost această perioadă pentru tine?

Sunt în Class IT de aproape un an și jumătate. Pot spune că a fost o perioadă destul de grea, dar am evoluat rapid datorită diversității situațiilor pe care le-am întâmpinat la client și a trebuit să le rezolv.

 

Care este prima amintire care îți vine în minte, din primele zile petrecute în cadrul companiei?

Primele zile din cadrul Academiei, mi s-a părut WOW! când am văzut că poți rula comenzi PowerShell remote pe un sistem Windows aflat la distanță.

 

Care a fost cea mai mare provocare întâlnită până acum în Class IT?

Cel mai greu a fost în primele luni, neavând cunoștințe tehnice și nici experiența necesară. Acum însă, mă bucur că am făcut față cu brio și mă simt mai motivat ca niciodată.

 

Ce îți place acum cel mai mult în munca pe care o faci?

Faptul că este în fiecare zi o provocare, tehnologia este în continuă mișcare, iar dacă vrei să fii un administrator de succes nu ai cum să te plictisești.

 

Dă-mi un exemplu de două trăsături ale tale: una care te ajută mult în ceea ce faci și alta care-ți pune bețe în roate și pe care ai vrea să o schimbi.

Sunt o fire ambițioasă și orientată spre rezultate. Acestea sunt trăsăturile care m-au ajutat să acumulez cunoștințe și să avansez în companie.

Ce îmi pune bețe în roate? Hmm…aș putea spune că mi-ar trebui puțin mai multă răbdare.

 

Îți mulțumim pentru interviu, Bogdan, și îți urăm succes în continuare!