Când prezentul ține cont de trecut, rezultă o poveste și mai frumoasă, plină de considerație și de emoție.

Star Team Ex-Generation from Class IT Outsourcing on Vimeo.

Star Team Ex-Generation recunoaște efortul tuturor celor implicați în procesul de evoluție al Class IT Outsourcing, chiar dacă nu mai sunt colegi activi și își desfășoară activitatea în alte companii. Class IT reprezintă astăzi o companie cu o cultură organizațională unică, la conturarea căreia au contribuit atât actualii colegi, cât și cei care au plecat.

Începând de vineri, 8 noiembrie 2013, foștii noștri colegi au devenit Stelari în Rezervă.

Primul eveniment care marchează începutul Star Team Ex-Generation a avut loc la Grand Hotel Continental și a fost presărat cu multă emoție, alături de surprize, reîntâlniri și amintiri frumoase. Evenimentul a fost deschis de discursul lui Bogdan Tudor, care a reamintit povestea Class IT, plină de emoții și retrăită la maxim de toți cei  care au făcut parte din aceasta încă de la început. Un prim element surpriză pentru Star Team Ex-Generation a fost învestirea celor prezenți ca stelari în rezervă, prin acordarea insignei de recunoaștere. Emoțiile au fost mari în aceste momente, cu atât mai mult cu cât nimeni nu știa la ce să se aștepte, iar dezvăluirea a fost primită cu entuziasm.

A urmat o producție video cu toți membrii Star Team Ex-Generation, care s-au revăzut in ipostaze formale, la birou, dar și în teambuilding-uri, petreceri sau ieșiri împreună cu echipa. Melodia pe care a rulat filmulețul, “Friends will be friends”, exprimă cel mai bine intenția noastră, aceea de a rămâne prieteni cu cei care ne-au fost aproape. Mini-spectacolulul de teatru de improvizație, susținut de trupa Improvisneyland, a destins atmosfera și a atras publicul în crearea unor povești atipice, în care s-au regăsit cuvinte relaționate cu Star Team, precum “stelar”, “galaxie”, “Data” etc.

Seara s-a terminat cu alte povești, amintiri și gânduri frumoase ale celor care s-au reîntânit cu această ocazie, unii dintre ei după mulți ani, dar și cu determinarea noastră ca Star Team Ex-Generation sa faca parte activă din cultura noastră de-acum înainte, prin întâlniri periodice și ținerea aproape a stelarilor în rezervă.

Crearea culturii organizaționale Star Team a insuflat o energie pozitivă și debordantă în rândul colegilor, dar și admirație în rândul partenerilor, colaboratorilor și prietenilor Class IT. Până la următoarea întâlnire cu Star Team Ex-Generation, le mulțumim tuturor celor prezenți la eveniment și așteptăm cu nerăbdare să aflăm noutăți și vești de la ei!