Echipa înseamnă să îi susții necondiționat pe colegii tăi atunci când au nevoie de ajutor. Precum un căpitan care nu își abandonează nava, așa nu trebuie să îți abandonezi colegii. Ajută-i pe ceilalți de fiecare dată când ai oportunitatea de a o face.

Să oferi ajutor este o oportunitate de a face bine. Vei aprecia atunci când vei fi ajutat, de aceea fii tu primul care ajută înainte de a fi ajutat. În plus, oferă tu un pic mai mult decât îți este oferit.

 

Clienții recunosc și apreciază atunci când observă că o companie are o echipă bine organizată orientată spre rezultate. Cultura organizațională este un factor vital în componența echipei, este ceea ce generează

 

Ajută-i pe ceilalți să devină mai buni decât sunt acum.

 

Se spune că valoarea unei echipe este dată de valoarea celui mai slab membru al acesteia. Contribuie la creșterea valorii membrilor echipei și astfel, contribui la creșterea valorii tale. De asemenea, cere ajutorul atunci când ai nevoie. Nu este o rușine faptul că nu știi sau că nu poți la început să fac un lucru. Întreabă-ți colegii sau managerul de fiecare dată când simți că ai nevoie de susținere.

 

 

Practic, cum fac să aplic valoarea #echipa?

  • Ajută-i pee ceilalți atunci când au nevoie
  • Susține și cere să fii susținut
  • Nu închide ochii atunci când vzi că cineva nu livrează rezultate la nivelul cerut. Explică-i ce implicații are ceea ce face și ajută-l să își ducă task-ul la bun sfârșit.