1.Cum te-ai simțit în prima zi de activitate? Cum te-ai integrat și cum simți că ai evoluat?

Nu doar în prima zi, ci în prima săptamână am fost destul de emoționat, pornind de la faptul că am ajuns intr-un colectiv nou. Colegii au facut ca integrarea mea sa fie mult mai ușoară, deoarece sunt persoane care dau dovadă de implicare și astfel m-au ajutat foarte mult . Tot datorită lor am reușit să învăț multe lucruri noi care au devenit mult mai ușor de realizat.

 

2 Cum arată o zi obisnuită pentru tine la birou?

Această zi “obișnuită” incepe mereu cu o cafea. Dupa acest mic ritual, iau în vedere ceea ce urmeaza să indeplinesc, dar sunt receptiv si task-urilor imprevizibile cărora încerc să le fac față.

 

 3.Cum faci față provocărilor întămpinate fără să simți că poți fi sub presiune?

Ușor,ușor încep să capăt cât mai multa experiență și totul incepe sa devină mai lejer. Presiunea apare cand sunt foarte multe lucruri de făcut, însă depășesc destul de repede acele momente.

 

4.Cum te autoevaluezi cu privire la activitatea ta de până acum?

Consider că fiind la inceput de drum, fac o treabă destul de buna. Desigur, daca nu ar fi fost colegii mei, nu aș fi realizat nimic din ce am realizat până acum.

 

5.Dacă ar fi să vii cu o schimbare in organizație, care ar fi accea?

Consider că toate lucrurile sunt bine puse la punct si nu aș schimba nimic în acest moment. Schimbarea trebuie să vină de la noi. Astfel apar rezultatele dorite.