Joi după – amiază, echipa Star Team a invitat potențiali clienți să se bucure de o  experiență unică, astfel că nici măcar amenințarea norilor nu i-a făcut pe invitați să refuze plimbarea cu Nava Leader, pe lacul Snagov.

 

Organizat împreună cu partenerul Kaspersky Lab, evenimentul a oferit participanților o oportunitate inedită de networking la bordul unui vapor legendar, care să  navigheze lin pe lacul Snagov. După 45 de minute de navigare, timp în care  toți cei de pe vas s-au bucurat de o priveliște deosebită și relaxantă, am staționat, pentru a ne bucura și mai mult de panorama din jur.

 

În acest timp, căpitanul stelar Bogdan Tudor a ținut o scurtă prezentare informală, în care ne-a vorbit despre două întâmplari din experiența personală, ce au relevat importanța securității informației și a suportului IT pentru o companie.

 

Vaporul s-a pus din nou în mișcare, de data aceasta înapoi spre debarcader, timp în care ne-am bucurat de ultimele peisaje, iar invitații au profitat de ocazie pentru a-și schimba cărțile de vizită și pentru a plănui potențiale oportunități de colaborare.

 

Mulțumim tuturor pentru că au fost alături de noi la acest eveniment și ne bucurăm că am reușit să le oferim o experiență unică, în care am îmbinat utilul cu plăcutul, într-un mod informal. Sperăm să ne revedem curând, în contexte similare!