Miercuri, 13 aprilie, a fost momentul în care am tras linie și am numărat cu satisfacție numărul de cazuri rezolvate, feeback-urile de 10 primite de la clienți, alături de munca depusă și  am reușit să marcăm noi oportunități și obiective, printr-un nou eveniment special dedicat echipei noastre stelare.

 

Întreaga echipă ne-am reunit la Athenee Palace Hilton, pentru un nou eveniment specific culturii organizaționale Star Team, în care le-am urat bun venit noilor colegi și i-am incadrat, din funcția de cadeți, in sub-locotenenti, i-am  avansat în grad pe cei care au evoluat în companie și am acordat medalii celor care au făcut performantă. În plus, sentimentul de satisfacție, zâmbetele, felicitările și voia bună au fost în toi!

 

Cu această ocazie, i-am revăzut și pe membrii Ex-Generation, actuali locotenenți în rezervă, care au avut o contribuție importantă la evoluția companiei noastre. Seara a fost plină de momente speciale, în care ne-am reamintit de ce ne aflăm acolo și ce vom face în continuare, pentru a obține performanță și a livra servicii memorabile.

 

Asemenea celorlalte reuniuni, a fost un eveniment memorabil, cu multe aplauze, distracție și momente speciale dedicate echipei noastre!

 

Mulțumim tuturor pentru prezență și pentru seara  petrecută împreună, în care am sărbătorit rezultatele muncii depuse.

 

 

51 articol(e)