Pe 8 mai, 7 colegi din echipa noastră  se vor alinia la linia de start în cadrul evenimentului Prima Evadare, un concurs prietenos de cross country, desfășurat între București și Snagov, pe un traseu foarte frumos.

 

Echipa noastră este la prima participare la o astfel de competiție, însă suntem convinși că va fi începutul unei aventuri și  vom continua să ne implicăm și în alte evenimente care promovează mișcarea în natură.

 

Prima Evadare este deja un maraton cu tradiție, ediția din 2015  reunind aproximativ 3.000 de participanți, din 29 de țări. În acest an, ne bucurăm să concurăm alături de alte zeci de companii și să ne promovăm, astfel, propria companie.

 

Pentru că mai este puțin până la eveniment, colegii noștri au început deja antrenamentul cu bicicletele, în timpul liber. Pe 8 mai vor străbate o distanță de aproximativ 55 de km și au nevoie de o condiție fizică bună.

 

Așteptăm cu nerăbdare competiția, suntem implicați și motivați să înregistrăm un timp cât mai bun pe echipă!  Entuziasmul, bicicleta și casca sunt pregătite!

 

Participants compete during the Prima Evadare in Bucharest, Romania on May 10, 2015

Sursă foto: www.primaevadare.ro