Valorile există atât timp cât sunt trăite. Mai jos sunt cinci exemple de evoluție profesională sau personală venite din partea echipajului StarTechTeam.

 

În această săptămână m-am documentat despre configurarea DNS-urilor în Office 365 și crearea de grupuri ce conțin adrese de E-mail din alte domenii. Acest lucru mi-a fost de mare ajutor astăzi când am început să creez forward-uri către alte domenii din Office365 la client. Acțiunea mea a reprezentat un success deoarece nu a mai trebuit să apelez departamentul critic pentru această activitate”, ne-a transmis Adrian T., SysAdmin.

 

Salut, în ultimele 2 săptămâni am început un curs de limba engleză. Am în fiecare seară câte o lecție” – Adrian M., IT Manager.

 

”Fiind atras foarte mult de partea de Windows Server si dorindu-mi sa stiu cat mai multe despre aceasta tehologie mi-am pus in plan sa iau toate cele 3 examene din MCSA. Momentan il am pe primul si ma pregatesc si pentru al 2 lea examen si pentru al 3 lea uitandu-ma zilnic cand ajung acasa la CBT Nuggets si pluralsight. Dupa ce urmaresc cursurile testez in vmware. In ultima saptamana m-am ocupat impreuna cu Claudiu Popa de un plan de upgrade de la Exchange 2010 la Exchange 2016 la client, pe care l-am terminat si urmeaza sa-l punem in aplicare.” – Bogdan I.

 

Fiecare moment pe care îl petreci evoluând este un moment câștigat, atât pentru tine, cât și pentru societate. Fiecare moment pe care îl petreci la obișnuita ”pauză de țigară” alături de colegii neproductivi, în discuții scurte, irelevante care mai apoi au să se transforme în discuții lungi bazate pe subiecte efemere, micile întârzieri în pauza de masă sau la program, toate se adună și sunt mai penalizări pe care le pui în calea dezvoltării tale profesionale. Acestea sunt, efectiv, cartonase roșii pe care le acumulezi și care devin importante mai târziu.

 

1% mai bun în fiecare zi, înseamnă în 365 de zile să fii de aproape 7 ori mai bun

la finalul unui an de zile.

Citește articole și documentații, urmează cursuri online, urmărește programe de cercetare. Resurele de care dispunem în ziua de astăzi sunt extrem de variate, însă interesul unora față de a evolua este extrem de scăzut.

 

Mai important decât ceea ce știi este ceea ce aplici.

Alege cu grijă ceea ce înveți astfel încât să fie aliniat cu activitatea pe care pe care o desfășori sau cu planurile tale de viitor, nu investi într-o tehnologie care nu are viitor.

 

”Ca și evoluție în ultima lună pot spune că nu am întâmpinat nicio problemă notabilă la client iar pe plan personal citesc în fiecare seară cursuri de rețelistică. De asemenea, ca și evoluție în Class IT, pot spune că am avansat în carieră prin obținerea unui certificat de administrare al Windows 8”, ne-a spus colegul nostru ”On Field” Andrei F.

 

”Am aprofundat manualul de supraviețuire la birou și  îl aplic în viața de zi cu zi”

– Eduard N.

 

Cu un simplu exercițiu ți-ai putea imagina o zi la birou ca fiind un cuantum de pătrățele albe, iar timpii neproductivi să fie colorați în negru. Rezultatul negativ reprezintă o stagnare pentru tine, pentru echipă, pentru companie

 

Succes in continuare!