Interviul din această săptămână îl are protagonist pe Radu S., colegul nostru din departamentul Critical Suppoort – Linux. Radu este unul dintre cei mai longevivi și implicați colegi, de 10 ani contribuie activ la evoluția companiei și își susține cu devotament colegii.

 

1. Cum a fost această perioadă pentru tine, din punct de vedere profesional?

A fost o perioada frumoasa, cu multiple provocari si evenimente care m-au ajutat sa ma dezvolt in  mod continuu. Recunosc ca au fost si momente dificile si ore nedormite, dar toate aceste momente au fost recompensate cu  multe satisfactii profesionale traite alaturi de echipa Class IT.

 

2.Ce te-a motivat sa atingi performanta din acest moment?

Dorinta de a raspunde prompt la solicitarile clientilor si dorinta permanenta de dezvoltare a competentelor mele profesionale, dar si faptul ca permanent am fost constient ca am alaturi o echipa de profesionisti!

 

3. Care a fost cea mai mare provocare intalnita pana acum in Class IT?

In urma cu cativa ani,  la sfarsitul programului a aparut un incident major la serverul principal Class IT, server pe care erau gazduite site-urile, telefonia si e-mail-ul.

Impreuna cu un coleg am fost nevoiti sa mergem in Data Center si sa reparam sistemul de operare  care  nu mai era functional.

Dupa 4 ore de munca, sistemul a fost restabilit!

  

4. Cum te-a ajutat compania noastră și mediul de lucru să evoluezi?

Complexitatea situatiilor pe care a trebuit sa le rezolv cat mai repede,  alaturi de o echipa de profesionisti  au stat la baza formarii mele profesionale.

 

5. Care este sfatul cel mai important pe care i l-ai da unui sublocotentent stelar aflat la inceput de drum?

Sfat: sa fie trup si suflet alaturi de echipa Class IT, sa fie inarmat cu multa rabdare si dorinta de dezvoltare permanenta,  sa fie dedicat acestei meserii!

 

Radu S.