În weekend, 7 colegi au participat la Prima Evadare, un concurs  de  ciclism pentru profesioniști și amatori, desfășurat în fiecare an între București și Snagov, pe un traseu de 55 de km.

 

Duminică dimineața ne-am aliniat toți la start, plini de entuziasm și determinați să străbatem cu succes tot traseul. Într-o atmosferă foarte antrenantă, cu zeci de participanți și mulți susținători pe margine, la 10:00  fix s-a dat startul pentru competiție și am pornit către aventură.

 

Traseul, în cea mai mare parte prin pădure și pe câmp, a fost unul extrem de frumos pentru peisajul derulat, dar a pus și dificultăți în parcurgerea lui, din cauza noroiului. Toți am dat tot ce am avut mai bun, am traversat porțiunile dificile și bălțile zâmbind, ne-am încruntat puțin când traseul devenea foarte greu, însă am avut parte de o experiență foarte frumoasă.

 

Prima Evadare a fost o adevărată probă a rezistenței, pentru care ne-am antrenat și am fost motivați să avem un rezultat cât mai bun, dar care ne-a surprins prin provocările întâlnite pe traseu. Ne bucurăm că unii dintre colegi au terminat cu succes cursa si au ajuns cu bine la finish. Pentru ceilalți, a fost o primă experiență interesantă, din care au rămas cu amintiri plăcute și cu dorința de a reveni la competiție și de a fi mai bine pregătiți:)

 

La finalul competiției, ne-am reunit la finish, într-o zonă plăcută din Snagov, unde ne-am relaxat, am schimbat impresii de pe traseu și ne-am curățat bicicletele pline de noroi.

 

Ne bucurăm că am fost acolo, că am reprezentat Class IT și că am pedalat alături de alți 1.500 de participanți, într-o competiție plină de surprize. În final, toți colegii noștri care au participat au fost niște învingători și curajoși pentru determinarea lor.

Sperăm să participăm și anul viitor la Prima Evadare, condițiile de pe traseu să fie mai bune, iar noi să fim în număr mai mare și să obținem rezultate bune.

 

8 articol(e)