1. Ai implinit 1 an în Class IT. Cum a fost această perioadă pentru tine, din punct de vedere profesional?

Poziția pe care o dețin în Class IT reprezintă exact pasul pe care mi-l doream în carieră și m-a ajutat să mă dezvolt profesional și să îmi pun în practică ideile și planurile mele, care cred că au contribuit la atingerea obiectivelor companiei.

 

2. Ce te-a motivat să ajungi la rezultatele din prezent?

Principalul factor motivațional, din punctul meu de vedere, sunt clienții. Lucrând direct cu ei, am posibilitatea de a le rezolva problemele, iar acest lucru este foarte important pentru mine, pentru că îmi oferă satisfacție profesională.

 

3. Care a fost cea mai mare provocare întalnită până acum în Class IT?

La început, complexitatea relațiilor cu clienții a fost o provocare. Ulterior, am învățat să identific nevoile clientului și am reușit să îi ofer acel lucru care îl poate ajuta să crească cu ajutorul serviciilor pe care le dețin.

 

4. Cum te-a ajutat compania noastră și mediul de lucru să evoluezi?

Class IT îmi oferă oportunitatea de a valorifica experiența acumulată până în prezent, creativitatea și logica, acordându-mi, în egală măsură, șansa de a învăța de la profesioniști.

 

5. Care este sfatul cel mai important pe care i l-ai da unui sublocotentent stelar aflat la început de drum?

Succesul profesional este suma tuturor zilelor ocupate cu acumularea de informație și cu punerea lor în practică. A muncii și a dorinței de a ne diferenția prin calitate.

 

adrian-t.